Informatie

Fabrikant / importeur:
SYM Scooters Nederland
http://www.symscooters.nl


Unigarant Verzekeringen
Scooterverzekering:
Klik op het logo om bij Unigarant een premieberekening te doen.


Certificering:
RDW erkend

Dealer van:
KingPolis Verzekeringen
Unigarant Verzekeringen


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze scooter te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze scooter aan een vriend of kennis.


Neem contact met ons op over deze scooter

Nieuwe SYM Elektrische Scooter

SYM Mio E


Neem contact met ons op over deze scooter
SYM E-Mio: jouw vertrouwde SYM, maar dan elektrisch

Je kent de Mio. Het is al jaren onze verkooptopper met inmiddels ruim 30.000 verkochte units wereldwijd! Uitgerust met de meest geavanceerde technologie, gegarandeerd een soepele rij-ervaring en gedefinieerd door zijn eigen unieke stijl.

Om dit bekende model opnieuw klaar te maken voor de toekomst introduceert SYM de E-Mio. Dat is jouw vertrouwde SYM Mio, maar dan elektrisch!
Met de SYM E-Mio rijdt je niet alleen rond in stijl, maar draag je ook je steentje bij aan een beter milieu!

Een icoon heruitgevonden
De Mio is de best verkochte scooter in Nederland, en nu is er de E-Mio, een elektrische versie met een stille elektromotor. De krachtige 60V 35,2Ah lithium accu laadt snel op en is uitneembaar. Het digitale LCD-paneel toont essentiŽle informatie, waaronder snelheid en accupercentage. Kies uit verschillende rijmodi die bij jouw stijl passen. Geniet van een complete en gebruiksvriendelijke scooter!

Compleet, compact en stijlvol. Dat is E-Mio!
De E-Mio bewijst dat compact niet ten koste gaat van comfort of functionaliteit. Met een afsluitbaar dashboardkastje met USB-oplaadmogelijkheid en opbergruimte onder het zadel, biedt hij handige functies. De opvallende verlichting zorgt voor goede zichtbaarheid. Geniet van een comfortabele rit met inklapbare voetstepjes en een vernieuwde achterbrug met dubbele schokbrekers.

De E-Mio wordt aangedreven door een stille en betrouwbare 1.200 Watt elektromotor in het achterwiel, met keuze tussen 25 en 45 km/h. Ontdek comfort en efficiŽntie op deze compacte scooter!


Ä 3.448,-TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

RoutebeschrijvingOnze scootermerken

AGM
Baotian
Briski
BTC
DJJD
Doohan
Ecooter
Italjet
Lifan
Nipponia
Peugeot
Piaggio
Qwic
Sparta
SYM
Vespa