Informatie

Fabrikant / importeur:
Nipponia
https://nipponia.nl/nl/elek...


Unigarant Verzekeringen
Scooterverzekering:
Klik op het logo om bij Unigarant een premieberekening te doen.


Certificering:
RDW erkend

Dealer van:
KingPolis Verzekeringen
Unigarant Verzekeringen


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze scooter te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze scooter aan een vriend of kennis.


Neem contact met ons op over deze scooter

Nieuwe Nipponia Snorscooter (25km)

Nipponia BiQ 50


Neem contact met ons op over deze scooter
De BiQ 50
De BiQ 50cc is een moderne benzinescooter die 100% voldoet aan de nieuwste en strengste Euro-5 specificaties. Het heeft een onderscheidend en zeer geslaagd ontwerp, een krachtige motor en de grootste buddyseat in de categorie. Dit zorgt voor ultiem comfort en een geweldige rijervaring. Ontdek hieronder meer

Zelfdiagnosesysteem
Schijfremmen met Dubbele Zuigers
Volledig LED met LED-dagrijverlichting
Comfort
USB-aansluiting

Motor
De motor van de BiQ is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de laatste Euro-5 specificaties. Het is een krachtige motor met een geavanceerd brandstofinjectiesysteem. Dit betekent minder brandstofverbruik en een langere levensduur van uw motor

Ontwerp
Het is geen geheim dat het design van de BiQ een van zijn sterkste punten is. De gladde rondingen met de kenmerkende voorkant zorgen ervoor dat hij zich meteen onderscheidt van de rest. De BiQ zit vol schitterende details die samen zorgen voor dit verbluffende resultaat.

Schijfremmen
De BiQ zou niet als een topscooter kunnen worden beschouwd als hij niet was uitgerust met hoogwaardige componenten. De BiQ wordt geleverd met een schijfrem voor en trommelrem achter, beide ontworpen om te presteren onder de meest veeleisende omstandigheden.

Digitale kenmerken
De BiQ 50 wordt geleverd met veel digitale functies die uw ervaring met de scooter aangenamer maken. Hij beschikt over een USB-aansluiting om uw smartphone op te laden. Geen smartphone meer met een lege batterij.

Comfort
Comfort is van levensbelang bij het rijden door de stad. De BiQ heeft u staat u bij. Het beschikt over de grootste buddyseat in de categorie. Het beschikt ook over een opvouwbaar bagagerek achter, om alle essentiŽle items die u nodig heeft, mee te nemen. Hij heeft veel ruimte onder de buddy en onder de handler, evenals een haak om tassen op te hangen.

LED Lights
Veiligheid is voor ons van levensbelang. De BiQ is een volledige LED scooter. De prachtige LED-verlichting maakt je zichtbaar voor je omgeving en creŽert een heldere lichtbundel voor je, waardoor nachtelijk rijden weer leuk wordt.Ä 2.199,-TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

RoutebeschrijvingOnze scootermerken

AGM
Baotian
Briski
BTC
DJJD
Doohan
Ecooter
Italjet
Lifan
Nipponia
Peugeot
Piaggio
Qwic
Sparta
SYM
Vespa