Reparaties

 

Fietsen, Scooters en E-bikes bevatten veel draaiende onderdelen. Door het gebruik slijten onderdelen en moeten ze op tijd worden afgesteld of vervangen om de levensduur van uw tweewieler te verlengen. Dit doet u door bij een nieuwe fiets/scooter een servicebeurt in te plannen en daarna regelmatig een onderhoudsbeurt te doen. 

Bij RB wheels beschikken wij over een ruime werkplaats, monteurs met gedegen kennis en een koffiehoek in de winkel zodat u kunt genieten van een kopje koffie of thee terwijl u wacht op een kleine reparatie.

 

Voor het inplannen van een reparatie / servicebeurt / onderhoudsbeurt kunt u bij ons in de winkel langskomen of telefonisch een afspraak maken via 038-4542387

 

Om te zorgen dat u na aankoop van uw nieuwe fiets of e-bike zo lang mogelijk kunt genieten van uw tweewieler, krijgt u na 2 maanden een  gratis servicebeurt

 

Nieuwe Fietsen en E-bikes: na 2 maand

Hierbij worden alle belangrijke onderdelen gecontroleerd op slijtage en worden indien nodig afgesteld en ingesmeerd.

 

Nieuwe Scooters/snorfietsen/brommers  

De eerste Servicebeurt krijgt u na 500 kilometer,  (u betaalt alleen de kosten van de olie wissel)

De tweede servicebeurt krijgt u na 1500 kilometer.

 

 

Wij beschikken over een ophaal service. Hiervoor berekenen wij een standaard tarief van 25,- euro binnen Zwolle. Binnen een straal van 15km buiten Zwolle berekenen wij 50,- euro.

 

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving