Raleigh Elektrische fiets

Raleigh 7


Neem contact met ons op over deze fiets
Raleigh RALEIGH 7 (N7)400Wh, LIGHT OLIVE
De Raleigh 7 (N7) is een veelzijdige fiets, ontworpen voor zowel stadsritten als ontspannen natuurtochten. Met een krachtige 400Wh accu ben je verzekerd van voldoende energie voor lange afstanden zonder batterijzorgen. De lichte olijfkleurige afwerking en betrouwbare schijfremmen geven de fiets niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar zorgen ook voor responsieve remprestaties, zelfs in uitdagende omstandigheden.

Dankzij de Nexus 7 naafversnelling schakel je soepel tussen terreinen en snelheden, terwijl de verende voorvork en zadelpen extra comfort bieden door schokken en trillingen tijdens het rijden te minimaliseren. Of je nu de stad verkent of geniet van natuurlijke omgevingen, de Raleigh 7 (N7) staat garant voor een plezierige en moeiteloze fietservaring. Met zijn doordachte ontwerp en hoogwaardige componenten is deze fiets de ideale metgezel voor fietsliefhebbers die comfort en prestaties op prijs stellen.

2.699,-TerugDeel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Raleigh Bicycles
http://www.raleigh.co.uk


Unigarant Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij Unigarant verzekert u deze fiets al vanaf 224,- (Unigarant Fietsverzekering zonder Anti-diefstalchip, 36 maanden) *


Certificering:
RDW erkend

Dealer van:
KingPolis Verzekeringen
Unigarant Verzekeringen


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Onze fietsmerken

Conway
Keola
Qwic
Sparta
Trenergy
Van Dijck
Victoria
Volare